2003 - Stockholm

Strålande årsmöte i Stockholm

Vilken fantastisk dag vi fick! Redan när vi promenerade över Skeppsbron förstod vi att det skulle bli något extra – det fanns knappt ett moln på himlen!

Vi var närmare 100 personer som var med under hela, eller delar av dagen och jag tror inte att någon var besviken efteråt. Rundvandringen på Skeppsholmen doftade tjära och entusiasm och det var roligt att se hur man mitt i Stockholm kan uppleva det lugn som grusvägar och båtbyggarplatser ger. Stockholmsbriggen byggs helt och hållet på ideell väg och finansieras genom gåvor och sponsring.

Själva årsmötet var tämligen odramatiskt, styrelsen förblev exempelvis helt intakt då Michael Kjellberg, Peter Lundblad och Carina Lundström ställde upp till omval – och även valdes av en enig stämma. Däremot bytte vi auktoriserad revisor till Bo Forsäng, vid Svensk Revision i Göteborg. Det beslutades också att stadgarna ska ändras så att det även där står att föreningen numera har en verkställande direktör.

Det fantastiska vädret höll i sig även över kvällen då vi tog skärgårdsbåten ut till Waxholms Kastell, även det en upplevelse utöver det vanliga. Förstklassig mat och vin serverades och stämningen försämrades verkligen inte då Titt Sjöblom och maken Erling äntrade scenen för att underhålla oss till desserten.

Så ett tack från oss alla till Peter Lundblad som ordnat det mesta samt till våra sponsorer som gjorde arrangemanget ekonomiskt möjligt: Stockholms Hamnar, Strömma, Ivar Lundh & Co, Olof Brodin Chartering AB, Stockholm Chartering samt Team Lines.

Nästa årsmöte sker i Norrköping och efter vad vi hört har storstilade planer redan börjat smidas.