2009 - Stockholm

2009: 90-årsjubileum med fyrverkeri och dans

Föreningens 90-årsjubileum blev en sprakande kavalkad med fyrverkeri och till och med dans!
Men vi började mera seriöst med föredrag av Martin Alison, CEO i Hutchinson Port Holdings, om planerna med Norvik efter en härlig lunch ombord i Teaterskeppet. Solen sken som vanligt och umgänget var på högsta nivå. Under själva årsmötet valdes Owe Heincke, VD i TSA Tanker Shipping AB, in i styrelsen. På det efterföljande konstituerande mötet valdes Ulf Stenberg, VD i Team Lines Sverige AB, till ordförande.

Jubileumsmiddagen intogs på Finnboda Varv där komikern Thomas Peterson underhöll med sina spetsfundiga kommenterar om livet och kärleken, men framförallt var det tjejerna i Three D som lyfte stämningen till riktig partynivå. Lokalen bjöd på ett litet dansgolv som snabbt blev knökfullt när kvinnorna i sällskapet bjöd upp varsin man till diskodängorna från 80-talet. Stämningen mattades knappats heller när 90-årsfyrvereriet avfyrades rakt över oss där vi stod på kajen. Fyrverkeriet avslutades med ett brinnande ”90 år”. Mycket effektfullt!

Avtackning av Thomas Lund

Fonasbas ordförande Tonny Paulsen höll ett strålande tacktal där han bland annat berömde oss för den höga andelen medlemmar som ansträngt sig för att få Fonasba Quality Standard.

Nästa år åker vi till Sundsvall och 2011 blir det förmodligen Visby.