Lyxigt årsmöte i Västerås 3 juni

I år planerar vi för ett årsmöte på plats i Västerås den 3 juni. Det blir besök i Västerås hamn och på ABB:s robotiserade framtidsfabrik och därefter möte och middag på det prisbelönta Steam hotel.

Anmäl dig redan nu!

Programmet:

11 30 lunch på hotellet

12 15 upphämtning utanför Steam Hotel för busstur till Västerås hamn, med Mälarhamnars vd Carola Alzén som ciceron. Därefter tar Jörgen X Karlsson, head of Marine Sweden ABB, över mikrofonen för vidare färd mot ABB och deras robotiserade framtidsfabrik, upplevelsecenter för robotar/cobotar. Dom ger oss även några smakprov på digitaliseringen inom sjöfarten. Här får vi en unik inblick i ett av Sveriges mest spännande företag!

15 30 åter till hotellet och eftermiddagskaffe

16 00 – 17 30 årsmöte

19 00 välkomstdrink och middag på hotellet.

Under kvällen blir det dans och underhållning, som våra medlemsföretag Thor Shipping & Transport och GAC sponsrar.

Hela programmet inklusive lunch o middag med dryck: 2 000 kr.

Bara lunch och studiebesök: 1 500 kr. Bara middag: 1 500 kr. Allt exkl. moms.

Hotellinformation Steam Hotel

Det gamla ångkraftverket vid Mälaren var en gång en av landets största energiproducenter, men så sprang tiden förbi och kvar blev en vacker gammal tegelbyggnad, maskiner, pannor och rör.

Där har nu ESS Group, ägarna till vårt avtalshotell Pigalle och två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell (Ystad saltsjöbad och Falkenberg Strandbad) förvandlat ångkraftverket från 1917 till en spektakulär destination i absolut världsklass. https://www.steamhotel.se/om-steam-hotel/hotell/

Alla rum fungerar för två personer och kostar 2 500 kr plus moms. Frukost för två ingår oavsett om den andra är en medlem (som deltar i mötet och registrerar det i separat anmälan) eller en medföljande partner (som ej deltar i programmet). En ensam person betalar alltså samma pris som om man är två på rummet.

Natten mellan torsdag och fredag kostar 1 650 kr plus moms för ett rum, oavsett om man bor en eller två personer. Vi har totalt kunnat boka 70 rum (först till kvarn).

Hotellet håller rummen till o med 4 maj. Därefter finns rum bara i mån av plats. Vid avbokning krediteras halva avgiften fram till 15 maj, därefter krediteras inget.

OBS! Ange ev matrestriktioner vid anmälan. Länk till anmälan!

Tillbaka