Donnermalm Shipping söker befraktningsmäklare

Skeppsmäklare inom befraktning sökes till Göteborg.

Vi söker dig som brinner för shipping och vill jobba med internationell befraktning. Du kommer att agera länk mellan kund och rederi, där du sida vid sida kommer att jobba med vår VD samtidigt som du kommer att ha mycket eget ansvar. Arbetsuppgifterna kommer att vara mycket varierande och bestå av allt som det innebär att driva ett mindre företag inom skeppsmäkleri. Via både mail, telefonkontakt och personliga möten kommer du:

  • Att proaktivt utveckla befintliga kundrelationer samt att aktivt hitta nya affärsmöjligheter och skapa nya kontakter
  • Följa med i hela processen från en bokad last till leverans till kund. Till exempel:

- lämna offerter
- följa upp och förhandla/medla affär mellan kund och rederi
- hantera administration och dokumentation
- förse berörda parter med information för smidiga anlöp, samt uppföljning under båtresans gång

Vi vill se en social och framåt person som gillar utmaningar och är hungrig på att lära sig mer. Du behöver vara noggrann och ansvarstagande samt brinna för att göra det bästa för våra kunder och samarbetspartners. Det innebär att tänka kreativt och se nya möjligheter. I övrigt ser vi att du:

  • Har erfarenhet inom shipping och/eller relevant utbildning inom sjölogistik.
  • Tycker om personliga kontakter och att träffa kunder, samt inte har något emot att resa i tjänsten både inom Sverige och utomlands.
  • Goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift.
  • Har B-körkort.

Meriterande är tidigare erfarenheter från skeppsmäkleri som till exempel fartygsagent, eller att du jobbat på redarsidan med befraktning. Har du ett befintligt kontaktnät inom segmentet torrlast är det ett plus.

Vi erbjuder dig att ansluta till ett mindre företag där du kommer vara en stor del i bolagets utveckling och få möjligheten att göra skillnad. Du får en flexibel arbetsplats med god gemenskap och högt i tak där du under eget ansvar får möjlighet att bidra till din egen utveckling. Vi jobbar med både direkta engångsaffärer samt över längre kontraktsbasis vilket ger varierande arbetsuppgifter och utmaningar. Vid en lyckad anställning ser vi som en naturlig utveckling att på sikt erbjuda möjlighet till framtida partnerskap. Du kommer också kunna få möjligheter till branschrelaterade studier för personlig utveckling.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med initialt 6 månaders provanställning och 30 dagars ömsesidig uppsägning. Tillträde snarast och rekryteringsarbete sker löpande. Vi sitter i Linnéstaden.

Skicka din ansökan till ted@donnermalm.com. För ytterligare information maila eller ring 031-101030.

Donnermalm Shipping AB

VD Ted Donnermalm